Ας γνωριστούμε

Ενοριακή Στέγη Γερόντων «Ο Άγιος Αθανάσιος Ο Μέγας» Του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Αθανασίου Πυριου Θηβών. Της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών & Λεβαδειας.


 Το Ίδρυμα βρίσκεται και λειτουργεί από το 2003 έως και σήμερα, αλλά με την σημερινή του Διοίκηση από το Δ.Σ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου από το 2015, όπου και ανακαινίστηκε πλήρως και εκδόθηκε η Άδεια Λειτουργίας του από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος. Το Δ.Σ. που διοικεί το Ίδρυμα είναι πενταμελές σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του ο οποίος έχει δημοσιευθει στο ΦΕΚ 3083/τευχ.Β/17-11-2014.

Υπεύθυνος του Ιδρύματος είναι ο Αιδεσ/γιότατος Πατήρ Μιχαήλ Κατσίνας και Διοικητικός Υπεύθυνος (Δ/ντής) ο κ.  Σταύρος Μακαρίου.

Αποκλειστικός σκοπός του Ιδρύματος είναι να παρέχει στέγαση, φροντίδα και νοσηλευτική κάλυψη (α' βαθμού), σε υπερήλικους Ανθρώπους.

Στεγάζεται σε ιδιόκτητο οικόπεδο,(1.700m2) και 3οροφο κτήριο (κάθε όροφος 600m2), στην οδό Αγίου Αθανασίου 70 στη συνοικία του Πυριου Θήβας.

H δυναμικότητα του σε φιλοξενία Ανθρώπων τρίτης ηλικίας είναι 35 κλίνες, οι οποίες βρίσκονται σε δωμάτια των 2 και 3 κλινών με δικό τους wc.

To προσωπικό απαρτίζεται από έμπειρες Νοσηλεύτριες αποφοίτους Α.Τ.Ε.Ι (5 Νοσηλεύτριες), καθώς επίσης και από άλλο βοηθητικό προσωπικό 5 ατόμων.

Επίσης στο προσωπικό του Ιδρύματος στελεχώνεται από Ιατρό, Φυσικοθεραπευτή και Κοινωνική Λειτουργό - Ψυχολόγο.